RETOUR- EN TERUGBETALING BELEID

Algemene informatie over retourneren en terugbetalen:

  • Als uw bestelling arriveert en deze is niet in orde, dan zullen wij dit oplossen, dat beloven wij.
  • Passen uw schoenen niet? U kunt elk nieuw, ongebruikt en ongewijzigd artikel binnen 7 dagen na levering retourneren. Alle kosten die gepaard gaan met het retourneren van de schoenen zijn voor de koper/klant.
  • Artikelen die op bestelling zijn geproduceerd, dat wil zeggen strikt volgens de specificaties van de klant zijn vervaardigd en exclusief voor hen zijn geproduceerd, komen niet in aanmerking voor retournering of omruiling.
  • Na het plaatsen van uw bestelling heeft u 14 dagen de tijd om uw bestelling te annuleren en uw geld terug te krijgen.
  • Stuur een e-mail naar ask.myshoesmaker@gmail.com en onze medewerkers begeleiden u door de retourprocedure.
  • Als u schoenen voor de eerste keer probeert, raden wij u aan ze op een vloer met tapijt te dragen, zodat ze goed passen en comfortabel zijn. Zorg ervoor dat uw schoenen goed passen en dat u volledig tevreden bent voordat u ze voor normaal gebruik draagt.

Retourneren of ruilen van MTO-artikelen / Herroepingsrecht

Het herroepingsrecht is niet van toepassing op goederen of producten die op bestelling worden gemaakt en/of duidelijk gepersonaliseerd zijn. Alle producten die met de hand zijn gemaakt op bestelling onder uw verzoek (MTO) en strikt volgens uw ontwerpinstructies zijn geproduceerd, komen niet in aanmerking voor retournering of ruil, tenzij anders vermeld.

Pre-orderschoenen zijn vooraf ontworpen schoenen die worden vervaardigd zodra wij minimaal de minimaal benodigde hoeveelheid hebben ontvangen. Wanneer wij vóór aanvang van de productie niet minimaal 10 bestellingen van de door u bestelde schoenen ontvangen, worden deze schoenen niet geproduceerd. U heeft 14 dagen de tijd om uw geld terug te vragen als wij uw bestelling niet produceren vanaf de dag waarop de productie is gestart. Na de 14 dagen houden wij uw geld vast totdat wij minimaal de benodigde bestelhoeveelheid hebben ontvangen.

Preorders hebben een productie tijd van 5-6 weken. Na productie, heeft uw bestelling een levertijd van 10 – 14 werkdagen.

Grootte-uitwisseling van MTO-bestellingen

Passen uw op maat gemaakte schoenen niet? U kunt elk nieuw, ongebruikt en ongewijzigd paar schoenen binnen 7 dagen na levering retourneren. Wij zullen kosteloos een nieuwe vervanging vervaardigen op de nieuwe maat. Om in aanmerking te komen voor een omruiling van een maat, moet je artikel ongebruikt zijn en zich in exact dezelfde staat bevinden als waarin je het hebt ontvangen. Met name geen zichtbare slijtage aan het bovenwerk of de zool van de schoen. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

Houd er rekening mee dat u verantwoordelijk bent voor de verzendkosten en alle overige kosten + taken die gebonden zijn aan het retourneren naar ons magazijn.

Maat ruilen / retourneren uitgesloten artikelen

De volgende artikelen zijn uitgesloten van het standaard retour-/ruilbeleid en kunnen daarom niet worden geretourneerd of geruild vanwege montageproblemen of andere omstandigheden.

    • Bestellingen waarbij elk soort exotisch leer wordt gebruikt.
    • Bestellingen die zijn gegraveerd/geborduurd met initialen of een ander soort speciaal maatwerk.

Wanneer u artikelen zoals hierboven koopt, zorg er dan voor dat de maat die u aanvraagt de juiste is en dat de ontwerpspecificaties correct zijn. Er is geen annulering, wijziging, retournering of ruil mogelijk voor deze bestellingen

Defecte koopwaar

Als u een product ontvangt dat op een of andere manier defect is of dat niet overeenkomt met uw ontwerpinstructies, moet u ons hiervan binnen 7 werkdagen na ontvangst van de goederen op de hoogte stellen.

Afhankelijk van het probleem wordt u mogelijk gevraagd het artikel terug te sturen, zodat we het product in onze fabriek kunnen inspecteren. Als we constateren dat het om een echte fout/fout gaat, zullen we het probleem aanpassen of een vervangend artikel maken, en het artikel kosteloos naar u terugsturen. Als alternatief kunt u ook defecte artikelen retourneren en om een volledige terugbetaling vragen.

Als u zich binnen 7 dagen na ontvangst van uw artikel niet bij ons meldt, gaan wij ervan uit dat u de goederen accepteert.

Terugbetalingen (indien van toepassing) 

Zodra uw retourzending is ontvangen en geïnspecteerd, sturen wij u een e-mail om u te laten weten dat wij uw geretourneerde artikel hebben ontvangen. Ook zullen wij u op de hoogte stellen van de goedkeuring of afwijzing van uw retour/terugbetaling. Als uw retourzending wordt goedgekeurd, wordt uw terugbetaling indien van toepassing automatisch verwerkt.

Op basis van het artikel en de reden van retourzending wordt het bedrag binnen een bepaald aantal dagen teruggestort via de oorspronkelijke betaalmethode, of geven wij een tegoedbon in de winkel uit. Verzendkosten worden niet gerestitueerd

Te late of ontbrekende terugbetalingen (indien van toepassing)

Als u nog geen terugbetaling heeft ontvangen, controleer dan eerst uw bankrekening opnieuw. Neem dan contact op met uw creditcardmaatschappij. Het kan enige tijd duren voordat uw terugbetaling officieel wordt geboekt. Neem vervolgens contact op met uw bank. Er is vaak enige verwerkingstijd voordat een terugbetaling wordt geboekt. Als je dit allemaal hebt gedaan en je terugbetaling nog steeds niet hebt ontvangen, neem dan contact met ons op via klantenservice@animascode.com.

Uitverkoopartikelen (indien van toepassing) 

Uitverkoopartikelen (of aankopen die geheel of gedeeltelijk met tegoed/couponcodes zijn betaald) kunnen niet worden terugbetaald. In plaats daarvan wordt u terugbetaald met winkeltegoed (vouchercoupon).

Hoe kan ik retourneren? (indien van toepassing) 

U dient eerst contact met ons op te nemen via (ask.myshoesmaker@gmail.com) en wij zullen u dan instructies geven. Alle producten moeten ongedragen en onder exact dezelfde omstandigheden worden teruggestuurd. De geretourneerde artikelen worden geïnspecteerd om te zien of u in aanmerking komt voor retournering.

Geretourneerde goederen die niet aan onze retourvereisten voldoen, worden niet terugbetaald of teruggestuurd. Nadat u onze afwijzingsmail heeft ontvangen, kunt u de afgewezen artikelen de komende 15 dagen ophalen in ons magazijn.

My Cart
Wishlist
Recently Viewed
Compare Products (0 Products)
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Categories
Wait! before you leave…
You are already getting more that €100,00 off

PRE-ORDER NOWCopy to clipboard

Shop toegether with your friends and family

Recommended Products