RETOUR & TERUGBETALINGSBELEID

MYSHOESMAKER.COM
RETOUR- EN TERUGBETALINGSBELEID
Algemene retour- en terugbetalingsinformatie:
Als uw bestelling aankomt en het is niet goed, zullen we het repareren, dat beloven we. Passen je schoenen niet? U kunt elk nieuw, ongebruikt en ongewijzigd artikel binnen 7 dagen na levering retourneren.
Artikelen die op bestelling worden geproduceerd, dat wil zeggen strikt vervaardigd op basis van de specificaties van de klant en exclusief voor hen worden geproduceerd, komen niet in aanmerking voor retournering of omruiling.
Stuur een e-mail naar ask@myshoesmaker.com en onze medewerkers zullen u door de retourprocedure leiden
Als je schoenen voor het eerst past, raden we aan om ze op vloerbedekking te dragen om pasvorm en comfort te garanderen. Zorg ervoor dat uw schoenen goed passen en dat u volledig tevreden bent voordat u ze voor normaal gebruik draagt.

Retourneren of ruilen van MTO-artikelen / Herroepingsrecht
Het herroepingsrecht is niet van toepassing op goederen of producten die op bestelling zijn gemaakt en/of duidelijk gepersonaliseerd zijn. Alle producten die met de hand zijn gemaakt op bestelling onder uw verzoek (MTO) en die strikt volgens uw ontwerpinstructies zijn geproduceerd, komen niet in aanmerking voor retournering of omruiling, tenzij anders vermeld.
Los van de gepersonaliseerde producten van een medida, vanaf Ley 3/2014 op 27 maart (artikel 103) die de LOCM-art. 45 El Derecho de Desistimiento y Devolución del Consumidor is in dit geval niet van toepassing.

Grootte uitwisseling van MTO-orders
Passen je gepersonaliseerde schoenen niet? Je kunt elk nieuw, ongebruikt en ongewijzigd paar schoenen binnen 7 dagen na levering retourneren. We zullen kosteloos een nieuwe vervanging maken op de nieuwe maat. Om in aanmerking te komen voor het omruilen van een maat, moet je artikel ongebruikt zijn en in exact dezelfde staat verkeren als waarin je het hebt ontvangen. Concreet geen zichtbare slijtage aan het bovenwerk of de zool van de schoen. Het moet ook in de originele verpakking zitten.
Houd er rekening mee dat u verantwoordelijk bent voor de retourzending naar ons magazijn.

Maat Ruilen / Retourneren uitgesloten artikelen
De volgende artikelen zijn uitgesloten van het standaard retour- / omruilbeleid en kunnen daarom niet worden geretourneerd of geruild vanwege pasvormproblemen of andere omstandigheden.
Bestellingen die elk soort exotisch leer gebruiken.
Bestellingen die gegraveerd/geborduurd zijn met initialen of andere speciale aanpassingen.
Zorg er bij het kopen van artikelen zoals die hierboven voor dat de maat die u aanvraagt de juiste is en dat de ontwerpspecificaties correct zijn. Op deze bestellingen kan niet worden geannuleerd, gewijzigd, geretourneerd of geruild

Defecte koopwaar
Als u een product ontvangt dat op een of andere manier defect is of niet overeenkomt met uw ontwerpinstructies, moet u ons binnen 7 werkdagen na ontvangst van de goederen op de hoogte stellen.
Afhankelijk van het probleem wordt u mogelijk gevraagd het artikel terug te sturen, zodat we het product in onze fabriek kunnen inspecteren. Als we vaststellen dat het om een echte fout/fout gaat, zullen we het probleem aanpassen of een vervangend product maken en het artikel kosteloos naar u terugsturen. Als alternatief kunt u ook defecte goederen retourneren en een volledige terugbetaling vragen.
Als u zich niet binnen 7 dagen na ontvangst van uw artikel bij ons meldt, gaan we ervan uit dat u de goederen accepteert.

Terugbetalingen (indien van toepassing)
Zodra uw retourzending is ontvangen en geïnspecteerd, sturen we u een e-mail om u te laten weten dat we uw geretourneerde artikel hebben ontvangen. We zullen u ook op de hoogte stellen van de goedkeuring of afwijzing van uw retour / terugbetaling. Als uw retourzending is goedgekeurd, wordt uw terugbetaling indien van toepassing automatisch verwerkt.
Op basis van het artikel en de reden van de retourzending wordt het bedrag binnen een bepaald aantal dagen teruggestort via de oorspronkelijke betaalmethode of geven we een tegoedbon uit in de winkel. Verzendkosten worden niet gerestitueerd

Te late of ontbrekende terugbetalingen (indien van toepassing)
Als je nog geen terugbetaling hebt ontvangen, controleer dan eerst nogmaals je bankrekening. Neem dan contact op met je creditcardmaatschappij, het kan even duren voordat je terugbetaling officieel wordt gepost.
Neem vervolgens contact op met uw bank. Er is vaak enige verwerkingstijd voordat een terugbetaling wordt geboekt.
Als je dit allemaal hebt gedaan en je terugbetaling nog steeds niet hebt ontvangen, neem dan contact met ons op via ask@myshoesmaker.com.

Sale artikelen (indien van toepassing)
Uitverkoopartikelen (of aankopen die geheel of gedeeltelijk zijn betaald met tegoed-/couponcodes) kunnen niet worden terugbetaald, in plaats daarvan wordt u terugbetaald met tegoed in de winkel (tegoedbon).

Hoe kan ik retourneren? (indien toepasselijk)
U moet eerst contact met ons opnemen via (ask@myshoesmaker.com) en wij zullen u dan instructies geven. Alle producten moeten ongedragen en in exact dezelfde omstandigheden worden teruggestuurd. De geretourneerde artikelen worden geïnspecteerd om te zien of u in aanmerking komt voor een retourzending. Geretourneerde goederen die niet aan onze retourvereisten voldoen, worden niet terugbetaald of teruggestuurd. U kunt de afgekeurde goederen de komende 15 dagen na ontvangst van onze afwijzingsmail ophalen in ons magazijn.